Протерм 88 ЕООД - Велико Търново
Газифициране, ВиК услуги Велико Търново

Отпушване на тръби

Отпушване на тръби с машина ROTHENBERGER - каналопочистваща машина здрава, мощна и компактна за отпушване на канали на най-високо ниво - ТОП цени за Велико ТърновоПрофесионалното отпушване на канали се извършва от специалисти с необходимите знания и качества и подходящо оборудване.

Често масовите продукти на пазара се оказват неефективни срещу запушванията на канала на тоалетната, мивката или банята, а дори няма да споменаваме високата токсичност и опасност за здравето, които този тип препарати представляват.

Работим с марката „Ротенбергер" - каналопочистваща машина здрава, мощна и компактна за отпушване на канали на най-високо ниво.

Когато се появят проблеми в канализационната система бързото действие при отпушване на канали, щрангове и шахти е от решаващо значение, за да се избегнат по-големи щети.

Ние не се стремим да завишаваме цените за отпушване на канали, защото знаем, че хората искат да останат доволни, за да ни представят и на други места.

Твърда цена за отпушването на дадена тръба не може да се даде по телефона. Екипът ни ще Ви посети безплатно и ще установи нужното време за даденото отпушване и съответна цена.